Nice to meet you!

eigenaar

Het gezicht achter SmaakFabriq 

Patrick, woonachtig in Beek en Donk met zijn vrouw Virginia en 2 jonge kinderen Quinten en Yuliènne, is altijd nieuwsgierig geweest naar de recepten van zijn schoonmoeder uit de Surinaamse-Indonesische keuken. Thuis geniet hij samen met zijn vrouw Virginia van heel wat borrelplanken die over de tafel gaan.

Hij merkte dat de combinatie van Surinaams en Mediterraans in gemeente Laarbeek niet te vinden was, terwijl deze elkaar heel goed kunnen aanvullen. Zodoende besloot hij om hier zelf werk van te maken en is SmaakFabriq ontstaan. Een delicatessenwinkel met Surinaamse-Indonisische én Mediterraanse ingrediënten en producten. Deze zijn voor het gemak ook online te bestellen met een leveringsservice.

Al gauw waande Patrick zich ook in de trouwscene waar zijn vrouw regelmatig als trouwfotograaf werkt. Hierdoor is het idee ontstaan om ook catering te verzorgen voor feesten en partijen door middel van grazing tables. Ideaal voor bruiloften, kraamfeesten, gender reveal parties, communies, verjaardagen en ook zakelijk.

Patrick staat altijd open om met je mee te denken. Dus zoek je iets specifieks waarbij hij zou kunnen helpen vanuit de SmaakFabriq, voel je vrij om dan contact op te nemen.

 

L

Nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland

L

Een borrelplank met vooral een goede blauwe kaas

L

Ondernemende en creatieve activiteiten samen met het gezin doen

L

Stukje mountainbiken maakt mijn dag weer goed

L

Op de bank ploffen met een biertje en Netflix kijken

error: Content is protected !!
×